Συναγερμός για 2 Ηρακλειώτες 32 και 46 ετών που χάθηκαν τα ίχνη τους

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση ενός 32χρονου άνδρα στο Ηράκλειο, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου. Οι γονείς του, που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, δήλωσαν την εξαφάνιση του γιου τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου και αμέσως οργανώθηκε έρευνα. Οι αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου διαμένει ο 32χρονος, μετέβησαν στο διαμέρισμά του, αλλά διαπίστωσαν ότι ο νεαρός άνδρας δεν βρισκόταν εκεί.

Ο 32χρονος, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φέρεται να έφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του χάνει τα ίχνη του.

Την ίδια ώρα, ένας 41χρονος δήλωσε ότι ο 46χρονος αδελφός του, που ζει στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου, αγνοείται από τις 2 Ιουνίου και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης ερευνούν την υπόθεση, ενώ ο 46χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει και εκείνος, προβλήματα υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί